PremiumContact 7 vinner første norske test!

Continental har som kjent i år lansert erstatteren til PremiumContact 6, som etter flere år på pallen i norske tester nå gir tøylene videre.

Etterfølgeren PremiumContact 7 har blitt satt på prøve av norske testere, og vi kan med glede melde at PremiumContact 7 vinner første norske test publisert på elbil24.no!

PremiumContact 7 fra Continental gis som eneste dekk terningkast 6, og oppnår toppresultater i alle disipliner på både vått og tørt underlag (bremsing, kjøreegenskaper og vannplaning). Dekket kommer også bedre ut på støy enn de nærmeste konkurrentene på pallen.

Utdrag fra oppsummeringen:
«Det gir presis styring, har korte bremsestrekninger, godt sidegrep og når grepet først slipper er det enkelt å rette opp bilen igjen. Også på tørr asfalt er dekket perfekt, med godt grep i alle situasjoner. Continental er det beste dekket i alle tester på våt og tørr vei».

Testet dimensjon 225/45R17 91Y.

Du kan lese hele den norske testen hos elbil24 (bak betalingsmur).

PremiumContact 7 – Testvinner!

Publikasjonen og YouTube-kanalen TyreReviews.com har gjort et dypdykk i årets sommerdekk innen «Sport touring»-segmentet. I testen oppnår PremiumContact 7 et meget sterkt resultat i bremsing på vått. Dekket er også det raskeste i sirkelkjøring på vått, kombinert med utmerkede bremse- og handlingegenskaper på tørt. TyreReviews konkluderer at PremiumContact 7 leder i grepskategoriene, og gir dekket det de omtaler som en dominerende testseier.

Du kan se testen i videoen under her, eller lese testen hos TyreReviews.com (engelsk). Testet dimensjon 205/55R16 91V.