Litt om Nokian

Nokian Tyres er verdens nordligste dekkprodusent og gir bilister trygghet under alle forhold. Vår kunnskap stammer fra våre skandinaviske røtter og verdier. Bæredyktig sikkerhet og miljøvennlighet i hele livssyklusen er målet for våre dekk til personbiler, lastebiler og tunge kjøretøy. Konsernet omfatter også Vianor kjeden, som har spesialisert seg på vedlikehold av dekk og kjøretøy.

Nokian utvikler og produserer dekk av høy kvalitet til personbiler, varebiler og lastebiler. De er spesielt kjent for innovative vinterdekk, samtidig som de også utvikler konkurransedyktige sommerdekk samt helårsdekk for det europeiske markedet. Som en av verdens ledende produsenter av spesialdekk til tunge kjøretøy, fokuserer Nokian på utvalgte segmenter, som skogs-, jordbruks-, havne,- og gruvemaskiner. Konsernet omfatter også Vianor kjeden, som er spesialisert på vedlikehold av dekk og kjøretøy.

Dekk fra Nokian

NOKIAN HAKKAPELIITTA 10

Ro i sjela for den nordiske vinteren.

Neste generasjon sikkerhet

Det nye vinterdekket Nokian Hakkapeliitta 10 er skreddersydd for å gi optimal sikkerhet i de situasjonene man trenger det mest. Nye Nokian Hakkapeliitta 10 gir neste generasjon sikkerhet, en innovativ kombinasjon av overlegent vintergrep, kjørekomfort og miljøvennlighet. Den unike Double Stud-teknologien gir maksimal sikkerhet på både is og snø. Piggene i midtområdet på dekket forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på dekkskulderen maksimerer grepet ved sving og filbytte.

  • Optimal sikkerhet – overlegent grep på is og snø
  • Stabil og presis håndtering, selv på bare veier
  • Maksimal kjørekomfort med behagelige lydnivåer
  • Forbedret kjørelengde og lavt drivstofforbruk

NOKIAN HAKKAPELIITTA 9

Tilpasset nordiske vintre.

Verdens første patenterte konsept med to forskjellige pigger. Sammen gir de fantastisk grep under bremsing og akselerasjon samt overlegent grep i svinger og ved forbikjøring, både på is og snø.

NOKIAN HAKKAPELIITTA R3

Nordisk komfort.

Det piggfrie vinterdekket Nokian Hakkapeliitta R3 gir en perfekt kombinasjon av sikkerhet og komfort. Det tilpasser seg underlaget, og sikrer bilføreren enestående grep uansett hvordan forholdene er. Nokian Hakkapeliitta R3 er det perfekte valget for sjåfører som verdsetter førsteklasses sikkerhet og komfort.

NOKIAN HAKKA® BLACK 3

Den nye Nokian Tyres Hakka® Black 3 vil imponere deg med sin presise håndtering, førsteklasses grep og lave dekkstøy. Nyt presist grep i svinger med høy hastighet og på varme, regnglatte veier. Kjenn og føl den lave støyen. Våtgrep er på EUs dekkmerkes høyeste nivå, klasse A. Hakka Black 3 er designet for sporty, høyytelses personbiler. Det er også en utmerket match for de nyeste hybrider og elektriske biler. Hakka Black 3 SilentDrive-utgaven løfter kjøreopplevelsen til et enda roligere nivå. Tilgjengelig i utvalgte størrelser.

  • Presise og stabile kjøreegenskaper
  • Utmerket grep fra vår til høst
  • Lavere dekkstøy, selv på grov asfalt
  • Også egnet for elbiler

NOKIAN HAKKA GREEN 3

Miljøvennlig premium sommerdekk for personbiler

Nye Nokian Hakka Green 3 kombinerer sikkerhet på vått underlag med lav rullemotstand. Nokian Hakka Green 3 er utviklet for det varierende nordiske været, og kjennes sikkert og balansert på regntunge dager, samtidig som det sparer drivstoff og har høy slitestyrke. Rettet mot mindre og mellomstore familiebiler, kommer dette nye premium sommerdekket i en mengde ulike dimensjoner til hybrider og elektriske kjøretøy.

Videoer fra Nokian

Nokian Tyres Hakka Black 3

Nokian Tyres Hakka Blue 3

NOKIAN TYRES Hakkapeliitta® R5

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV – Pure silence

Testing Nokian tires on ice track in Ivalo

Nokian Hakkapeliitta 10: Ro i sjela gjennom den nordiske vinteren

Mika Häkkinen driving the opening lap on the oval track of Nokian Tyres’ new Spain Test Center

Nokian Hakka Green 3 – Naturally safe

Nokian Tyres: Premium summer tires from the world’s northernmost tire manufacturer

Nokian Tyres with Mika Häkkinen: Nokian Powerproof SUV