Samarbeidspartnere

Asker Dekksenter leverer varer og tjenester av høyeste kvalitet. For å sikre dette har vi gjort valg av solide samarbeidspartnere.

Leverandører:

Continental Dekk Norge AS
For over 40 år siden valgte vi vår hovedleverandør på dekk ut fra kvalitet og seriøsitet, og det har vi ikke angret på.

Gjennom det lange og gode samarbeidet med Continental har vi alltid kunne tilby våre kunder de tryggeste dekkene til gode priser, og med en god porsjon fersk, riktig og viktig produktkunnskap med på kjøpet.

Continental har blitt synonymt med begrepet Testvinner, etter utallige testseire gjennom mange år både på sommerdekk og vinterdekk hos de store seriøse europeiske testaktørene.

Har du telling på hvor mange ganger du har sett et Continentaldekk på toppen av testresultatlista?

Norgesdekk AS
Vi har valgt Norges største uavhengige dekkgrossist som vår hovedleverandør nr. 2.

Dette samarbeidet sikrer oss til enhver tid tilgang på over 400.000 dekk og felger til lave priser og lynrask leveringstid. Ofte på dagen.

For våre kunder er dette gull verdt, fordi nesten uansett hvilket budsjett kunden har, hvilket dekkmerke kunden foretrekker, og hvilken dekkdimensjon bilen skal ha, skaffer vi det umiddelbart. Eksempler på dekk vi henter fra Norgesdekk: Nokian, Michelin, Goodyear, Pirelli, Vredestein, Falken, Dunlop, Hankook, Cooper, BF Goodrich, Federal, Sailun, Antares og Westlake.

Allierte
Skulle det likevel dukke opp et ønske fra en av våre kunder om dekk eller felg som p.t ikke er tilgjengelig hos Continental eller Norgesdekk, har vi også avtaler med Nordisk Dekk Import (NDI AS), Gummicentralen AS og Starco AS.

Samfunn:

Vi tar vårt samfunnsansvar seriøst og kan vise til et langt og godt samarbeid med blant andre:

Andre samarbeidspartnere:

  • Saga Bedriftshelsetjeneste
  • NAF Asker & Bærum
  • Viking Redningstjeneste
  • SnapDrive Asker
  • BilXtra Asker
  • Riis Bilglass Asker

Lenker

Her er lenker til noen av de leverandørene vi bruker:
CONTINENTAL
NORGESDEKK
VREDESTEIN
PUREWHEELS
SPESIALFELGER