RALLYE MONTE-CARLO HISTORIQUE 2023

Tirsdag 24. januar går starten på det 25. Rallye Monte-Carlo Historique fra Nationalteateret i Oslo sentrum. På startstreken står Wenche Ekeli med sin 1981 modell Opel Kadett 1300 S med dekk, felger og olje fra Asker Dekksenter. Hun skal konkurrere mot 280 andre deltakere fra 29 forskjellige land.

– Jeg gleder meg til hele opplegget, og spesielt til alpe-etappene, sier Wenche Ekeli, som deltar i Rallye Monte-Carlo Historique for første gang.

Men Ekeli er ikke akkurat helt fersk bak rattet. I tillegg til å kjøre ambulanse og MC, har hun kjørt regularity-løp og autoslalom. Bilen derimot, er ganske fersk for Ekeli, som kjørte med en annen Kadett tidligere.

– Jeg har nylig vært og trent på glattkjøring med bilen hos John Haugland på Dagali, og blitt bedre kjent med den. Bilen er god å kjøre, og de nye dekkene sitter som støpt, sier en fornøyd Ekeli.

Det skal kjøres totalt 354 mil og det historiske billøpet inneholder blant annet 16 spesialetapper med krevende veier og varierende kjøreforhold.

Da er det lurt med suverene dekk som sikrer best mulig veigrep under flest mulige forhold og i flest mulige situasjoner, sier Petter Korsmo Ottesen, driftsleder ved Asker Dekksenter.

Vi mottok en hyggelig forespørsel fra Ekeli som var på utkikk etter en samarbeidspartner på dekk, felg, olje og bilvask/pleie i forbindelse med Rally Monte-Carlo Historique og andre løp hun og Kadetten skal delta i. Vi var ikke så vonde å be! Dette er nytt og spennende for oss, og det er veldig hyggelig at Asker Dekksenter fikk tillitten og oppdraget, sier Ottesen.

I tillegg til dekk og felger har Asker Dekksenter utstyrt Kadetten til Ekeli med racing-olje som skal sørge for at Opelen er best mulig rustet for store temperatur og klimaforskjeller, samt høy belastning over tid i Rallye Monte Carlo.

Asker Dekksenter ønsker Wenche Ekeli, Kadetten og kartleser Oddvar Moland lykke til i Rally Monte-Carlo Historique 2023!